Despre Noi

   Într-o lume mereu mai violentă în care graniţele tradiţionale ale ţărilor dispar şi autoritatea statului se diluează, societăţile private de pază şi protecţie au o importanţă din ce în ce mai mare. S.C. IPPON-MED S.R.L. este o societate comercială cu capital integral privat specializată în urmatoarele servicii:
   - Paza şi protecţia bunurilor şi valorilor, aparţinând persoanelor fizice sau juridice.
   - Cursuri de formare profesională în meseria de agent de pază.
   - Monitorizare şi intervenţie rapidă.
   - Gardă de corp.
   - Asigurarea transportului de valori şi mărfuri periculoase.
   - Asigurarea securităţii în arenele sportive şi buna desfăşurare a competiţiilor sportive, concertelor, sau a altor evenimente de orice fel.
   - Pază cu câini dresaţi.
   - Cursuri de autoapărare.
   - Consultanţă pentru identificarea soluţiilor optime privind paza şi protecţia unor obiective, analiză de risc, stabilirea dispozitivului de pază al societăţilor interesate şi instruirea de specialitate specifică a personalului cu astfel de atribuţii.
   - Asistenţă de specialitate în redactarea planurilor de pază şi aprobarea lor. 


    S.C. IPPON-MED S.R.L. are o bază proprie de selecţie a personalului, dispunând de o bază sportivă impresionantă, prin Clubul Sportiv IPPON MEDIAŞ, unul din cele mai performante cluburi din lume în domeniul artelor marţiale, cu nenumăraţi campioni naţionali, europeni şi mondiali.Antrenorii şi instructorii C.S. IPPON asigură pregătirea fizică, psihică şi tehnică a tuturor angajaţilor S.C. IPPON-MED S.R.L., acest personal fiind format din angajaţi care dau dovadă de onoare, probitate morală şi înaltă pregătire de specialitate.